• ي, ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ - ۱۵:۵۸

وبینار تاثیرگذاری اجتماعی پژوهش با عنوان: "امکان سنجی راه اندازی خدمات مراقبت طب تسکینی برای بیمارستان الزهرا (س)"  با حضور: دکتر کریم سهرابی_ متخصص طب اورژانس، معاون پشتیبانی بیمارستان الزهرا_ و  دکتر علیرضا جباری _ دانشیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی_و عسل نیارئیس دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی -روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۳۹۹ برگزار شد.
در  ابتدا  دکتر سهرابی در سخنانی در مورد تاسیس بخش طب تسکینی در آینده و همچنین میزان هزینه‌ های تاسیس بخش، توضیحاتی ارائه نمود سپس خانم عسل نیارئیس صحبت‌هایی در مورد پایان نامه تحقیقاتی خود در مورد امکان سنجی راه اندازی خدمات مراقبت طب تسکینی در بیمارستان الزهرا شهر اصفهان توضیحاتی بیان کرد.
نیارئیس در ادامه به مدل ها و روش های راه اندازی بخش طب تسکینی در بیمارستان اشاره کرد  و ملزومات و سایر قسمت‌های بخش را کامل تشریح نمود و در مورد نتایج طرح توضیحات و پیشنهاداتی ارائه داد.
و در آخر  دکتر علیرضا جباری به عنوان استاد راهنمای پایان نامه مذکور در مورد انجام و چگونگی پایان نامه  توضیحاتی ارائه نمود و در مورد انجام طرح های کاربردی با مشارکت بیمارستان و تعامل با مدیران بیمارستان ها برای حل مشکلات واقعی بیمارستان ها توضیحاتی ارائه ارائه نمود.
 در پایان به سوالات حاضران پاسخ داده شد.