برگزاری پانزدهمین جلسه عصرانه داغ سلامت

• د, ۱۳۹۹/۰۹/۲۴ - ۲۲:۵۷

....

پانزدهمین جلسه عصرانه داغ سلامت از سلسله نشست هم اندیشی پیرامون مسائل نظام سلامت کشور و استان با موضوع: "پاسخ نظام سلامت کشور آلمان به کووید۱۹ " با ارائه خانم دکتر ژولیت رودینی از دپارتمان روانشناسی، دانشگاه لایپزیک آلمان و مدیریت آقای دکتر محمدحسین یارمحمدیان استاد گروه سلامت در بلایا و فوریت ها،  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در  روز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۳۹۹ به صورت وبینار برگزار گردید.
دکتر رودینی در ابتدا در مورد کشور آلمان و دانشگاه لایپزیک به صورت کلی توضیحاتی ارائه نمودند سپس در مورد ورود ویروس کرونا به کشور آلمان  و استراتژی های دولت در مواجهه با آن  و قرنطینه ها و محدودیت های اجتماعی انجام شده  توضیحاتی ارائه نمودند.
سپس در مورد اپلیکیشن مخصوص  کووید ۱۹ که برای این کشور تهیه شده است، بررسی و ارائه نمودند.
ایشان همچنین در مورد بسته های حمایتی دولت و کمک به مردم و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا توضیحاتی ارائه دادند.
دکتر رودینی در ادامه مدیران کووید ۱۹ در آلمان و نقش آنها و سازمان‌های مربوطه را معرفی نمودند.
ایشان در نهایت در مورد واکسیناسیون در کووید ۱۹ در کشور آلمان بحث و گفتگو نمودن و در آخر به سوالات مطرح شده از طرف شرکت کنندگان با مشارکت دکتر یارمحمدیان پاسخ دادند در این وبینار حدود ۷۵ نفر شرکت نموده بودند.