برگزاری وبینـار کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و محصولات موجود در بازار صنایع غذایی

  • س, ۱۴۰۰/۰۹/۱۶ - ۰۸:۵۹

وبینـار کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و محصولات موجود در بازار صنایع غذایی با ارائه خانم دکتر عاطفه رضایی دکترای صنایع غذایی و استادیار گروه علوم وصنایع غذایی، روز یکشنبه ۱۴ آذرماه، از ساعت ۱۳ الی ۱۴ برگزار گردید.
این وبینار به کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی پرداخته و به معرفی محصولات نانویی صنعت مواد غذایی موجود در بازارهای جهانی هستند پرداخت. همچنین حوزه‌های مهمی از صنایع غذایی که این فناوری می‌تواند نقش کلیدی در آنها ایفا کند شامل بسته‌بندی مواد غذایی، حفظ یا بهبود مواد مغذی و طعم‌دهنده‌ها و همچنین فرآوری و ایمنی مواد غذایی هستند که در این وبینار مورد بررسی قرار گرفت.