برگزاری همایش ملی مجازی دستاوردهای پژوهشی کووید-۱۹ کشور

• چ, ۱۳۹۹/۰۹/۲۶ - ۲۲:۰۱

....

همایش ملی مجازی دستاوردهای پژوهشی کووید-۱۹ کشور برگزار شد
همایش ملی دستاوردهای پژوهشی کووید-۱۹ کشور از ساعت ۳۰/۸ الی ۱۴ سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با هدف به اشتراک‌گذاری دستاوردهای پژوهشی، نقد منصفانه آنها و رسیدن به یک پاسخ قابل قبول  برای حل مجهولات متعدد مواجهه با طغیان ویروس کرونا در سه محور اپیدمیولوژی، یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی، و سلامت عمومی برگزار شد. جناب آقای دکتر علی‌اکبر حق‌دوست رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مبارزه با کرونا، سرکار خانم دکتر مینو محرز عضو محترم کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا و جناب آقای دکتر مسعود یونسیان استاد محترم اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران سخنران کلیدی محورهای این همایش بودند که در ابتدای هر پنل به ایراد سخنرانی پرداختند. در این همایش ۲۲۸ مقاله از ۴۹ دانشگاه کشور دریافت شد که در نهایت ۱۸۵ مقاله پذیرفته شد و ۱۸ مقاله به صورت سخنرانی و ۱۶۷ مقاله به صورت پوستر ارائه شدند.