برگزاری نمایشگاه "دستاوردهای پژوهشی اثرگذار و فناورانه"

• چ, ۱۴۰۰/۰۹/۲۴ - ۲۰:۳۶

به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، در روز چهارشنبه ۲۴ آذرماه و به مناسبت روز پژوهش، نمایشگاه "دستاوردهای پژوهشی اثرگذار و فناورانه"  با حضور آقای دکتر شیرانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و هیات همراه، آقای دکتر هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان ،آقای دکتر خضری معاون محترم استاندار اصفهان وآقای دکتر سیاوش معاون تحقیقات و فناوری  در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه  برگزار گردید.
در این نمایشگاه تعداد ۳۱غرفه از دستاوردهای مراکز تحقیقاتی و دانشکده های دانشگاه ،و بیش از ۸۰ نمونه از محصولات شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور، جهت معرفی به جامعه دانشگاهی و صنعتگران به نمایش گذاشته شد.
گفتنی است این نمایشگاه از استقبال پرشوری برخوردار شد و در روز پنج شنبه ۲۵ آذرماه نیز برقرار می باشد.