برگزاری مراسم"دانشجوی فناور" در روز دانشجو

• ج, ۱۴۰۰/۰۹/۱۹ - ۲۰:۵۲

مراسم"دانشجوی فناور" در روز دانشجو ۱۶آذرماه  به همت کمیته تحقیقات دانشگاه در تالار اصفهان دانشکده توانبخشی برگزار شد.

همزمانی روز "دانشجو" و "هفته پژوهش" منجر به تبلور و تجلی رویداد "دانشجوی فناور" شد. این برنامه با حضور دکتر سیاوش معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر مرتضوی سرپرست کمیته تحقیقات دانشگاه ، سرپرست های محترم کمیته تحقیقات دانشکده ها و دبیران و اعضای فعال کمیته تحقیقات دانشجویی به میزبانی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

در این برنامه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص اهمیت پژوهش در جهت حل مشکلات  و انجام پژوهش های عمیق و کاربردی توصیه هایی به دانشجویان کردند. همچین خانم دکتر مرتضوی در خصوص پویایی فضای کمیته تحقیقات دانشجویی و ضرورت  انجام پژوهش های بین رشته ای تاکید کردند.

در ادامه دکتر علی حسن‌زهرایی استادیار گروه مهندسی پزشکی دانشکده فناوری های نوین، تجربه‌ی خود در بومی سازی "ارتز زانوی مفصل دار" را ارائه کردند. همچنین خانم مهندس ندا اسماعیلی، دانشجوی مقطع دکترای تخصصی در خصوص کاربرد فناوری های نوین در رشته های مختلف پزشکی، و آشنایی دانشجویان علوم پزشکی با فناوری های نوینی چون مهندسی بافت، زیست پزشکی سامانه ای و هوش مصنوعی و قابلیت کاربرد این علوم در حیطه های مختلف سلامت یعنی پیش بینی و پیشگیری بیماری ها، تشخیص، درمان و توانبخشی و آموزش مطرح گردید .

در پایان مسابقه ای در باب پژوهش به صورت پرسش و پاسخ سوالات پژوهشی  برگزار شده و به دانشجویان برتر جوایزی اهدا گردید.