برگزاری ششمین گفتمان سلامت دیجیتال

• چ, ۱۳۹۹/۰۹/۲۶ - ۱۵:۴۶

.....

ششمین گفتمان سلامت دیجیتال با موضوع "سلامت از راه دور در کووید ۱۹: تجارب ملی و بین المللی"با ارائه دکتر سید سینا مرعشی استادیار گروه سلامت الکترونیک دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و به همت مرکز تحقیقات فنآوری اطلاعات در امور سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روز چهارشنبه ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹  برگزار گردید.
دکتر مرعشی در ابتدا در مورد ضرورت کاربرد های خدمات سلامت از راه دور در مدیریت بحران کووید ۱۹ در ایران و جهان مطالبی را ارائه نمودند.
ایشان در ادامه به سامانه مشاوره از راه دور بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت بیمارستان امام خمینی (ره) در دوران کرونا اشاره نمودند و در ادامه به مزایا، معایب و مشکلات این طرح پرداختند و سپس در این مورد بحث و بررسی کاملی داشتند و در آخر به سوالات شرکت کنندگان در این وبینار پاسخ دادند و با چند نفر از ایشان بحث و گفتگو نمودند.