برگزاری رویداد ایستادن پای پژوهش

• ي, ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ - ۱۱:۴۱

......

رویداد ایستادن پای پژوهش در بیست و هفت آذرماه ۱۳۹۹ با بیان مقدمه ای بر ضرورت perseverance   که به معنای صبر و ایستادگی و پایداری برای تحقق یک هدف است وتاکید بر نقش آن در رشد علمی آغاز شد. علم یک موجود اجتماعی است که در طول تاریخ با تلاشها و درک دینامیک پدیده ها شکل میگیرد و پیش میرود و درک ما را از مسائل اطرافمان متحول میکند.بنابراین ممکن است برای مساله های قدیمی راه حل بهتری ارائه بدهد یا برای مساله های حل نشده راه حل پیدا کند.
در همین راستا سخنران اول این رویداد آقای دکتر سعادت نیا استاد و مدیرگروه نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودند که سخنرانی با عنوان بیمار تخت ۲۶ را ارایه دادند و طی آن داستان یک تحول در درمان بیماری ترومبوز وریدی مغز که از سال اول رزیدنتی و با ویزیت بیمار تخت ۲۶ بیمارستان الزهرا آغاز شده و پس از ۱۵ سال پژوهش مستمر ایشان منجر به دستاوردهای پژوهشی و درمانی چشمگیری شده بود را روایت کردند و نشان دادند که چگونه انجام پژوهشهای پیوسته پیرامون یک سوال پژوهشی می تواند به دستاوردهای با ارزش و خشنود کننده ای بیانجامد.سخنران بعدی رویداد حجت الاسلام و المسلمین دکتر زائری بودند که در مورد اهمیت پشتکار و مداومت و کار طولانی مدت در حصول هر نتیجه ای به ویژه دستاوردهای علمی سخنان شیوا و با ارزشی ایراد نمودند.
سخنران ویژه آخر این رویداد مهندس مهدی فخری زاده فرزند شهید محسن فخری زاده بودند که حضار را با منش و روش این شهید دانشمند آشنا کردند و بر پایدار و پیوسته نگه داشتن مسیر فعالیتهای علمی ایشان تاکید نمودند.جلسه با مشارکت شرکت کنندگان و تاکید بر ضرورت مفهوم استقامت و پشتکار برای حصول رشد فردی و علمی و تلاوت آیاتی برای شادی روح همه شهدا از جمله شهید فخری زاده و شهدای راه علوم و فناوری و شهید مفتح پایان یافت.